85 egészségügyi dolgozó fertőződött meg a koronavírusostól Magyarországon

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Gulyás Gergely miniszter árulta el egy újságírói kérdésre a szombati sajtótájékoztatón, hogy 85 egészségügyi dolgozó fertőződött meg Magyarországon a koronavírustól. Ez a magyarországi igazolt koronavírusos fertőzöttek 12,5 százaléka. 

Ez abszolút új információ, az elmúlt napokban-hetekben sem az operatív törzs, sem a kormány nem reagált az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Részletek most sem derültek ki, így például nem tudni, hogy van-e intézmény, melyet különösen érintett a fertőzés, illetve hogy van-e esetleg súlyosabb állapotban lévő fertőzött a megbetegedettek között. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó