Először csökkent az intenzíven ápolt olaszok száma a járvány kitörése óta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton kicsivel kevesebb embert ápoltak intenzív osztályon Olaszországban, mint pénteken, 4068 helyett 3994-et. Ez - bár nem biztos, hogy a csökkenő trend kezdetét jelzi - mégis fontos hír, hiszen a számuk a vírus megjelenése óta minden egyes nap emelkedett. 

“Ez azért nagyon fontos hír” - nyilatkozta Angelo Borelli, az olasz polgári védelem parancsnoka - “mert lélegzetvételhez juttatja a kórházainkat.”

(via france24.com)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér