Csőd szélén a Cirque du Soleil

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vészhelyzeti finanszírozásért fordult a kanadai Cirque du Soleil artistatársulat egy kanadai nyugdíjalaphoz - értesült a Bloomberg. A társulat a Caisse de Depot et Placement du Quebec nevű québeci alapnál kilincsel, ugyanis a koronavírus miatt minden fellépésüket kénytelenek voltak lemondani, így lényegében nincsenek bevételeik.

A Caisse de Depot et Placement du Quebec (ami a második legnagyobb kanadai nyugdíjalap) egyébként jelenleg is a társulat egyik befektetője, a Bloomberg kérdésére válaszolva elmondták, éppen ezért követik figyelemmel a társulat életét, és jelenleg is tárgyalásokat folytatnak velük a jövőről.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér