Fertőzött volt ugyan, de nem a betegség, hanem motorbaleset okozta a Thaiföldön elhunyt magyar halálát

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Egy 25 éves, magyar állampolgárságú koronavírus-fertőzött haláláról adtak hírt vasárnap a thaiföldi lapok. Már ezekben a beszámolókban megemlítették, hogy a magyar beteget műteni is kellett a halála előtt. Érdeklődésünkre a Külgazdasági és Külügyminisztérium a bangkoki magyar nagykövetség beszámolója alapján arról tájékoztatott, hogy

az érintett magyar állampolgár március 25-én súlyos motorbalesetet szenvedett. A kórházban aztán Covid-19 betegséget is diagnosztizáltak nála, ám halálát nem ez, hanem "a hivatalos szakvélemény szerint" a baleset során elszenvedett súlyos sérülések okozták.

"Külképviseletünk munkatársai a baleset óta folyamatos kapcsolatban álltak vele és családjával" - írta érdeklődésünkre a külügy.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó