Fertőzött volt ugyan, de nem a betegség, hanem motorbaleset okozta a Thaiföldön elhunyt magyar halálát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 25 éves, magyar állampolgárságú koronavírus-fertőzött haláláról adtak hírt vasárnap a thaiföldi lapok. Már ezekben a beszámolókban megemlítették, hogy a magyar beteget műteni is kellett a halála előtt. Érdeklődésünkre a Külgazdasági és Külügyminisztérium a bangkoki magyar nagykövetség beszámolója alapján arról tájékoztatott, hogy

az érintett magyar állampolgár március 25-én súlyos motorbalesetet szenvedett. A kórházban aztán Covid-19 betegséget is diagnosztizáltak nála, ám halálát nem ez, hanem "a hivatalos szakvélemény szerint" a baleset során elszenvedett súlyos sérülések okozták.

"Külképviseletünk munkatársai a baleset óta folyamatos kapcsolatban álltak vele és családjával" - írta érdeklődésünkre a külügy.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó