Intenzív osztályra került Boris Johnson

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A brit miniszterelnök, Boris Johnson szervezetében tíz nappal ezelőtt mutatták ki a koronavírust, akkor még csak enyhe tünetei voltak. Szóvivője szerint ugyanakkor hétvégén romlott az állapota, ezért vasárnap kórházba ment, de még hétfő nap közben is azt közölték, hogy Johnson jól érzi magát, továbbra is dolgozik, és csak megfigyelésre marad a londoni St. Thomas kórházban.

A legfrissebb bejelentés szerint azonban az 55 éves miniszterelnök állapota tovább romlott, ezért az orvosi csapatának tanácsára a kórház intenzív osztályára vitték át. A miniszterelnök Dominic Raab külügyminisztert kérte fel, hogy helyettesítse, amennyiben szükséges. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó