Boris Johnson állapota stabil, hangulata jó

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nincs tüdőgyulladása, elővigyázatosságból került az intenzívosztályra a brit kormányfő hétfő este, közölte a Downing Street szóvivője. A keddi délutáni tájékoztatás szerint Boris Johnson hangulata jó, állapota stabil, nem szorul lélegeztetésre. 

"Johnson azért van a kórház intenzív osztályán, hogy megkaphasson bármilyen egyéb kezelést, amelyet az orvosi stáb szükségesnek tart,"

mondta a BBC-nek Michael Gove, a kabinetiroda vezetője. A miniszterelnök állapotáról folyamatosan tájékoztatják II. Erzsébet királynőt. A szokásos heti találkozás most biztosan elmarad. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó