Fideszes képviselő „a szivárványosság és a keresztény hit különbségéről” beszélt Ungár Péternek a Parlamentben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az egyházak szociális és gyermekvédelmi ellátások terén betöltött szerepének megerősítéséről szóló törvényjavaslatot tárgyalta kedden este az Országgyűlés. A vitában felszólalt többek közt az LMP-s Ungár Péter is, akit leheletfinom buzizással igyekezett helyre tenni a fideszes Kovács Sándor:

„És Ungár Péter képviselőtársamnak, (...) nem csodálkozom, hogy nem érti a misztikum, a lelki erőmű kifejezést, hiszen ehhez kell ez a fajta belső érzés, az a fajta lelkület, ami ezen az oldalon van. És ezt talán avval hasonlítanám össze, hogy az előző napirendi ponti vitában nagyon aggódtak egy nemváltás miatt, egy szám beírása miatt, de nem érinti meg a lelkületi erőmű kifejezés önöket. A szivárványosság és a keresztény hit között talán ez a legfontosabb különbség.”

Kovács nemcsak Ungárnak szólt be. A szocialista Korózs Lajosnak azzal vágott vissza, hogy "nem a szocialista párt kormányoz, hogy rögtön a privatizáció jusson az eszébe." A DK-s Sebián-Petrovszki Lászlónak pedig azt mondta, hogy

"egy olyan pártot képvisel, aminek az elnöke államosításból szerzett magánvagyonban éli a mindennapjait."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó