Két oviba és három iskolába tört be Viktor

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

K. Viktor sem kalkulált a világjárvánnyal, és annak következményével, az iskolabezárásokkal. A Police.hu szerint a 30 éves dorogi férfi 

még januárban tört be két óvodába és három iskolába Sárisápon, Dorogon, Tokodon és Bajnán.

Viktor az intézményekből laptopot, készpénzt, élelmiszert és más használati tárgyakat lopott el, írják. Az elkövető a bűncselekményeket éjszaka követte el, az intézmények dolgozói másnap reggel, nyitáskor vették észre a betörést.

Az iskolabetörőt a dorogi rendőrök ketten kapták el, lakásában megtalálták az ellopott tárgyak egy részét. K. Viktor beismerte tettét. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér