Koronavírusos beteget találtak Ludason, ahol az önkormányzat március 15-én még fittyet hányt a járványveszélyre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Koronavírus-fertőzés miatt kellett elkülönítenie egy embert a járványügyi hatóságoknak a Heves megyei Ludason - tájékoztatott kedden a település polgármestere, Vargáné Csengeri Mónika. A levele végén azt kérte a lakosságtól, „legyenek felelősséggel és türelemmel egymás iránt”, és tartsák be a kijárási korlátozás szabályait. 

Pedig nem is olyan rég még Ludas fideszes polgármestere volt az, aki nem foglalkozott a kormány kérésével: nem fújta le a március 15-i ünnepséget a településen.

Kisiskolásokkal koszorúzott meg egy szabadságharc-emlékművet, az önkormányzat dolgozóival pedig ellátogatott egy 90 éves helyi asszonyhoz is, hogy Orbán Viktor aláírásával ellátott emléklapot adjon át neki. Ilyen közel voltak egymáshoz:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó