Megérkeztek a kínai védőeszközök a hazai egyetemi klinikákra

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ITM megbízásából a Semmelweis Egyetem által Kínából beszerzett, összesen 57 ezer szájmaszkból, 5 ezer védőruhából és nem részletezett számú védőszemüvegből, illetve  gyorstesztből a Semmelweisen kívül a Debreceni Egyetemre, a Pécsi és a Szegedi Tudományegyetem klinikái kaptak. 

Az ITM összesítése szerint az ázsiai országból eddig több mint hétmillió szájmaszk, több mint hárommillió kesztyű mellett több százezer gyorsteszt és gyógyszer is érkezett hazánkba.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér