A Facebook egy új, csak pároknak szóló közösségi alkalmazást indít

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Új, kifejezetten pároknak szóló közösségi alkalmazást dobott piacra a Facebook. Az appot Tunednak hívják, és egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában élő iOS-felhasználók számára érhető el. Az appon keresztül párok beszélgethetnek, küldhetnek egymásnak zenét, oszthatják meg a hangulatukat egymásnak, írhatnak közös naplót és küldhetnek egymásnak képeket, hang- és videóüzeneteket. A Facebook azzal reklámozza a Tunedot, hogy ez egy privát, személyes tér egy pár két tagjának, és még Facebook-regisztráció sem kell hozzá.

A probléma csak az, hogy az appon nincsen végpontok közötti titkosítás, a felhasználási feltételek pedig lényegében megegyeznek a Facebookéival, azaz az a platform gyűjti a felhasználók adatait, és fel is használja ezeket reklámcélokra, szóval annyira azért mégsem személyes :( (MIT Tchnology Review)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér