A járványügyi helyzet miatt szeptember végéig helyükön maradnak az MTA tisztviselői

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2020. szeptember 30-ig megtarthatják tisztségeiket a Magyar Tudományos Akadémia jelenlegi vezetői, mivel a koronavírusjárvány miatt a testület nem tudja megtartani május 4-5-re tervezett idei rendes közgyűlését. A hagyományoknak megfelelően ezen a közgyűlésen választották volna meg az Akadémia új tisztviselőit is.

Az akadémia elnöksége április 7-én elektronikus formában megtartott ülésén döntött a halasztásról azzal a megkötéssel, hogy az elhalasztott közgyűlést a körülményekhez mérten a lehető leghamarabb pótolják. (Via MTA)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér