Deutsch Tamás elérte a járvány mélypontját

publicisztika
2020 április 10., 13:32

A járvány egyik, vagy talán egyetlen tényleg pozitív hatása az volt, hogy kiderült, a legtöbb magyar ember annyi év hergelése ellenére egyből egészen normális lesz, amikor tényleg ennyire nagy a baj. Normális, vagyis a járvány megállításért és csak ezért harcoló, együtt bárkivel. Úgy, hogy a közös nekirugaszkodás közben nem vágja el a mellette rugaszkodó torkát csak azért, mert az mondjuk nem arra szavazott, akire ő.

Mivel a túlnyomó többség kellemes meglepetésre ilyen, a még ebben a helyzetben is a szokásos pitiáner játszmáikat játszó figurák kapásból feltűnőbbek lettek. Ez a jelenség annyira jól érzékelhető, hogy a kormány az utóbbi napokban például ügyesen kivonta a belföldi kommunikáció frontvonalából a toxikus Kovács Zoltán szóvivőt. De Deutsch Tamás sajnos nem vonta ki magát, és ma olyan szomorú mélypontot ért el, amilyenhez én még hasonlóra sem emlékszem az utóbbi időkből:

link Forrás

Ez akkor is meghökkentően aljas beszólás lenne, ha nem az volna a valós helyzet, hogy a vírus elleni védekezést száz százalékban a kormány vette a kezébe, olyan mértékben megvonva a polgármesterektől még a legalapvetőbb, a védekezéshez szükséges információkat is, hogy emiatt ma már az egyik legsikeresebb magyar város fideszes polgármestere is beszólt az illetékeseknek.