Ahogy eltűntek a látogatók, párosodni kezdtek a nyíregyházi jegesmedvék

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A jelek szerint a Nyíregyházi Állatpark lakóinak viselkedésére is kedvező hatással van, hogy nem bámulják őket folyton a látogatók. Az állatpark az oldalán számolt be arról, hogy a jegesmedvéik, amik az elmúlt években inkább csak baráti viszonyban voltak egymással, most a kifutó csendjében összemelegedtek, és párosodni kezdtek. 

Hasonló jelenséget figyeltek meg a hongkongi állatkertben is, ahol a látogatók elmaradása a pandák szexuális étvágyát ébresztette fel

Egyébként a zárlat miatt a Nyíregyházi Állatpark most segítő jegyek hirdetésével igyekszik pótolni a kieső bevételeit. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó