Ahogy eltűntek a látogatók, párosodni kezdtek a nyíregyházi jegesmedvék

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A jelek szerint a Nyíregyházi Állatpark lakóinak viselkedésére is kedvező hatással van, hogy nem bámulják őket folyton a látogatók. Az állatpark az oldalán számolt be arról, hogy a jegesmedvéik, amik az elmúlt években inkább csak baráti viszonyban voltak egymással, most a kifutó csendjében összemelegedtek, és párosodni kezdtek. 

Hasonló jelenséget figyeltek meg a hongkongi állatkertben is, ahol a látogatók elmaradása a pandák szexuális étvágyát ébresztette fel

Egyébként a zárlat miatt a Nyíregyházi Állatpark most segítő jegyek hirdetésével igyekszik pótolni a kieső bevételeit. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó