Gyere és próbálj ki velünk egy új időutazós-holokausztos játékot!

ÉLET
2020 április 16., 16:33

Csak 2020-ban, csak Magyarországon és csak víruskarantén közben játszható időutazós játékra hívnék most minden olyan olvasót, akit alapvetően érdekel a magyar belpolitika.  A többieknek azt javaslom, hogy ezen a ponton keressenek maguknak más olvasnivalót!

Szóval akkor játsszunk! Mondom a szabályokat:

  • Miközben ezt olvasod, helyezkedj el kényelmesen, ahogy a legjobban el tudsz lazulni!
  • Engedd el magad, aztán gondolj arra, hogy 2014 van! (Ha már kopnának az emlékeid, ebben az évben volt az ebolajárvány, lőtték le a maláj utasszállítót Ukrajna fölött, rendezték meg Szocsiban a téli olimpiát, nyerte meg az osztrák Conchita Wurst az Eurovíziót, Németország meg a focivébét, kapott ki a több darabban induló ellenzék a Fidesztől csúnyán a parlamenti választásokon és lett NB1-es bajnok a Debrecen, a Győrrel azonos pontszámmal.)
  • Idézd fel, hogy milyen fontosabb dolgok történtek veled hat évvel ezelőtt!
  • Közben, ha képes vagy rá, dúdold el 2014 valamelyik popslágerét, mondjuk az Anacondát Nicki Minajtól vagy az All About That Bass-t Meghan Trainortól!
  • Ha már úgy érzed, hogy többé-kevésbé a múltban jársz, és újra 2014 van, szkrollozz lefelé addig, míg rá nem találsz egy szövegre, ami egy mai sajtóközlemény, aztán olvasd el!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

„A náci megszállókkal együttműködő, korlátlan hatalommal rendelkező, a gyűlöletpolitika által irányított magyar hatóságok 1944-ben éppen ezen a napon kezdték meg az ekkor már megélhetésüktől megfosztott és munkaszolgálattal megcsonkított zsidó honfitársaink gettóba zárását a kárpátaljai területeken. Később ezekből a gyűjtőtáborokból családok ezreit, köztük ártatlan nőket és gyermekeket zsúfoltak marhavagonokba és indítottak útnak a földi pokolba, az auschwitz–birkenaui haláltáborba. Ez az emberi ésszel és szívvel felfoghatatlan, kegyetlen szörnyűség, a Soá éppen április 16-án kezdődött el az egykori Magyarországon, ezért a mai napon a holokauszt magyarországi áldozataira emlékezünk, tudván azt, hogy soha semmi sem pótolhatja a meggyilkolt embereket, és semmi sem enyhítheti az egykori áldozatok szeretteinek fájdalmát.

Jobbik Magyarországért Mozgalom”