Megbukott a doppingteszten egy magyar vízilabdázó

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pozitív lett a doppingtesztje egy magyar vízilabdázónak - jelentette be a Magyar Vizilabda Szövetség (MVLSZ). Azt azonban nem árulták el, ki az érintett, csak annyit, nem válogatott úszóról van szó.

Az MVLSZ a jogszabálynak megfelelően az érintett játékos versenyzési engedélyét felfüggesztette - közölte a szövetség. A Magyar Antidopping Csoporttal közösen folytatott eljárás jogerős lezárásáig az ügyben további nyilatkozatot nem tesznek. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér