Megszületett a messze legjobb és legpontosabb dal az érzésről, amit a vírus miatti bezártság okoz

ZENE
2020 április 20., 08:39

A világ lakásukba zárt zenészei most már egészen sokféleképpen próbálták meg feldolgozni a korábbi értelemben vett élet összeomlását. A Karantén kezdetén én is csináltam gyűjtést ilyen dalokból.

De most jött valaki, egy amerikai zenetanár, aki minden eddigi versenyzőnél pontosabb, találóbb és átélhetőbb, mondhatni tökéletes popdalt írt Arról, Ami Mindenkit Foglalkoztat:

link Forrás

Angolul nem tudók kedvéért mondom, hogy a következő szöveggel vezeti fel a szerzeményét:

"Ahogy többen már tudjátok, zenetanár vagyok. Rájöttem arra, hogy az egyik legjobb módszer az online tanításra való áttérés feldolgozására az, ha írok egy dalt. Így hát írtam egy dalt. Amit most meg is osztok veletek. Akkor rajta."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.