Nem élte túl a járványt Vajna Tímea fánkozója

üzlet
2020 április 20., 17:39
Vajna Tímea a Mr. Funkban beszélget Plankó Gergővel 2017. júniusában
photo_camera Vajna Tímea a Mr. Funkban beszélget Plankó Gergővel 2017. júniusában Fotó: botost/444.hu

A néhai Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea instasztoriban jelentette be, hogy ennyi volt: a koronavírus kicsinálta, így három és fél év után bezár fánkozója, a Mr. Funk. 

A gyerekbútorokat, a maradék édességet és higiéniai cuccokat a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlják fel, a dolgozóknak megköszönik az eddigi munkát. 

Vajna Tímea fánkozója 2016 őszén celebkoszorúban és rikító színkavalkádban nyitotta meg kapuit a belvárosban, és azonnal emblematikus helyszíne lett a nehezen megmagyarázható NER-es pénzégetésnek. Nem volt meglepő, amikor néhány héttel nyitás után a Quaestor-károsultak tüntettek a fánkozó előtt kártalanításukért. 

Kezdeti bizonytalankodás után 2018-ban még terjeszkedni is tudott a cég, miután Vajnáék átvették a Donut Library három üzletét, a koronaválságot azonban nem élte túl. Vajna Tímea az elmúlt években egyre több időt töltött az Egyesült Államokban, és a jelek szerint előbb ideje, aztán már pénze sem maradt a működtetésre. 

A Mr. Funk instagramja alapján még nem tűnt egyértelműen véglegesnek a döntés, Vajna Tímea viszont nem hagyott kétséget afelől, hogy a történet véget ért: