Újabb 14 koronavírusos halott Magyarországon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

14 újabb halottja van a járványnak itthon, a kormányzati vírusoldal szerint mind “idős krónikus betegek”. (A megelőző 24 órában 10-en haltak meg.) Velük együtt 213-ra emelkedett a járvány hivatalosan nyilvántartott áldozatainak a száma. 

Jelenleg 842 embert kezelnek kórházban koronavírussal, akiknek durván a tizede, 82 beteg van lélegeztetőgépen. 287 szerencsés beteg távozhatott gyógyultan eddig a hazai kórházakból. 

A legfrissebb fertőzöttekkel együtt - ők 114-en voltak egy nap alatt - a hivatalosan nyilvántartott fertőzöttszám 2098-ra emelkedett. 

A megelőző 24 órában 68 új fertőzöttet regisztráltak, vagyis a hivatalos napi új fertőzöttszám közel a kétrszeresére emelkedett.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér