Koronavírusos a magyar tornászválogatott egy tagja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy tornászfórumban felbukkant hír nyomán, az Index kérdésére árulta el a Magyar Torna Szövetség, hogy a szövetség kezdeményezésére tesztelték a versenyzőket és az edzőket, és így derült ki, hogy egy versenyző és egy edző is koronavírusos. Mindketten tünetmentesek, az összes többi teszt negatív lett. 

Mint írják, a szövetség az információ megismerése után azonnal lépett, a pozitív tesztet produkálókkal egy időben a teremben tartózkodó versenyzők és edzők is két hét karanténba vonultak, továbbá kedd délután a szövetség már fertőtleníttette a Tornacsarnokot.

Mint a lap írja, a tornában is elmaradtak a versenyek, de az utánpótlás- és a felnőttválogatott szigorú előírások mellett edzhetett a Tornacsarnokban, egyszerre maximum öt versenyző lehet a teremben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér