A Bécsi úti Tesco parkolójába zuhant egy siklóernyős férfi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Bécsi út és a Kubik utca kereszteződésénél található Tesco parkolójába zuhant csütörtökön délután egy fiatal, siklóernyős férfi. Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy amikor a tűzoltók kiérkeztek, a siklóernyős nem tudott mozogni, ezért leszedték róla az ernyőt és az azt rögzítő köteleket, majd a férfit átadták a mentőknek.

A mentők a fiatal férfit gerincsérülés gyanúja miatt vitték kórházba - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-vezetője.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér