A Bécsi úti Tesco parkolójába zuhant egy siklóernyős férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Bécsi út és a Kubik utca kereszteződésénél található Tesco parkolójába zuhant csütörtökön délután egy fiatal, siklóernyős férfi. Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy amikor a tűzoltók kiérkeztek, a siklóernyős nem tudott mozogni, ezért leszedték róla az ernyőt és az azt rögzítő köteleket, majd a férfit átadták a mentőknek.

A mentők a fiatal férfit gerincsérülés gyanúja miatt vitték kórházba - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-vezetője.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!