Augusztustól rendezhetnek újra kerékpárversenyeket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Augusztus 1-jén, a Strade Bianche versennyel startolhatna a koronavírus világjárvány miatt elhalasztott kerékpáros versenyszezon - írja a Cyclingnews. Az egynapos toszkánai versenyt eredetileg március elején rendezték volna, ám a koronavírus-járvány hatására elhalasztották.

A portál a belga állami tévére hivatkozik, amely nyilvánosságra hozta a férfi kerékpárosok COVID-19 utáni időkre tervezett versenynaptárát.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Tour de France-t augusztus 29. és szeptember 20. között tervezik, de a Giro d'Italia és a Vuelta España tervezett időpontjával kapcsolatban eddig nem volt hivatalos közlés. A belga lista szerint a Giro október első hétvégéjén, a Vuelta novemberben elsején rajtolna. A Milánó-Sanremót augusztus 8-án, a Liege-Bastogne-Liege-t október 4-én, a flandriai körversenyt október 18-án, a Párizs-Roubaix-t pedig október 25-én rendeznék. Ezek hatására csúszna az év utolsó egynapos versenye is: a lombardiai körversenyre október 10. helyett október 31-én kerülne sor.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér