Meg fogsz döbbenni, hogy mi történik a nyárfaszösszel, ha meggyújtják!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Fantasztikusan néz ki, ha meggyújtják a talajra hullott nyárfaszöszt. Legalább annyira fantasztikusan, amennyire életveszélyes a dolog, úgyhogy ez a poszt egyben figyelmeztetés is, hogy pont azért nézd meg, hogy utána eszedbe se jusson kipróbálni.

A kísérletet T. végezte el helyettünk, elmondása szerint a kezében slaggal, amit végül nem kellett bevetnie. Az öngyújtós indítás után másfél percig égett a kertje. Így:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér