Ovis humor a csúcson: francia kaszkadőrök csinálták meg a járvány legviccesebb videós kihívását

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó pár szellemes videó készült az Izoláció kezdete óta arra az alaphelyzetre ráhúzva, hogy annak szereplői nem lehetnek egy helyen, mégis közös filmben szerepelnek. Az egyik legszellemesebb ez az alant látható francia videó, amit egy kaszkadőröket képző iskola csinált unaloműzőnek, illetve kihívásnak más kaszkadőrökhöz. A videó vonzerejét a romlatlan ovis humor adja. Kíváncsi vagyok, mit reagálnak rá az otthon rostokoló magyar kaszkadőrök:Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér