Újabb 14 áldozata van a járványnak, 116 új fertőzöttet találtak

Már 239-en hunytak el a koronavírus-járványban Magyarországon, egy nap alatt 14-en haltak meg a fertőzés miatt - derült ki a koronavirus.gov.hu oldal összesítéséből.

Az újabb áldozatokról azt írták, hogy idős, krónikus betegekről van szó. Elhunyt egy 99 éves nő is, ő az eddigi legidősebb magyarországi áldozat.

Fotó: koronavirus.gov.hu

116-tal nőtt az igazolt fertőzöttek száma.

Összesen 2284 embernél mutatták ki eddig laboratóriumi vizsgálatokkal, hogy vírus van a szervezetükben. 

Kórházi kezelésre 850-en szorulnak, 61-en vannak lélegeztetőn. Vagyis továbbra sem tűnik úgy, hogy szükség lesz a kiürített 33 ezer ágyra és nyolcezer lélegeztetőre. 

95 fővel nőtt ugyanakkor a gyógyultak száma, a hivatalos statisztika szerint a számuk összesen 390.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó