Semmi esetre se vegyék be, kéri a világ egyik legnagyobb fertőtlenítőgyára

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Közleményben kért mindenkit a Lysol és a Dettol márkájú fertőtlenítőszerek gyártója, az RB, hogy véletlenül se kísérletezzenek a fertőtlenítő emberi szervezetbe juttatásával. Bár közleményükben "az elmúlt napok közösségi médiás aktivitására" hivatkoznak, maga Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke vetette fel csütörtökön, hogy a fertőzöttekbe fertőtlenítőszert kéne fecskendezni. Trump másik ötlete az volt, hogy valahogy napfényt kéne juttatni az emberek testébe, mert arról is azt hallotta, hogy megöli a vírust.

"Az egészségügyi és higiéniás termékek globális piacvezetőjeként világossá kell tennünk, hogy fertőtlenítő szereket soha semmilyen körülmények között nem szabad emberi szervezetbe juttatni (sem oltással, sem lenyeléssel, sem másmilyen úton)" - írták. Ehhez már csak annyit tettek hozzá, hogy termékeiket kizárólag a használati útmutatóban leírtak szerint szabad használni. (Via The Guardian)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó