Semmi esetre se vegyék be, kéri a világ egyik legnagyobb fertőtlenítőgyára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Közleményben kért mindenkit a Lysol és a Dettol márkájú fertőtlenítőszerek gyártója, az RB, hogy véletlenül se kísérletezzenek a fertőtlenítő emberi szervezetbe juttatásával. Bár közleményükben "az elmúlt napok közösségi médiás aktivitására" hivatkoznak, maga Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke vetette fel csütörtökön, hogy a fertőzöttekbe fertőtlenítőszert kéne fecskendezni. Trump másik ötlete az volt, hogy valahogy napfényt kéne juttatni az emberek testébe, mert arról is azt hallotta, hogy megöli a vírust.

"Az egészségügyi és higiéniás termékek globális piacvezetőjeként világossá kell tennünk, hogy fertőtlenítő szereket soha semmilyen körülmények között nem szabad emberi szervezetbe juttatni (sem oltással, sem lenyeléssel, sem másmilyen úton)" - írták. Ehhez már csak annyit tettek hozzá, hogy termékeiket kizárólag a használati útmutatóban leírtak szerint szabad használni. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó