Egy kigyulladt kisteherautó miatt állt le órákra az RTL Klub adása

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A kereskedelmi televízió délután négykor adott ki róla közleményt, hogy megszakadt az adása, mert „az RTL Magyarország központja és az elosztó központ közti fő- és tartalék optikai szál - vélhetően építési munkák miatt - elszakadt.”

Közben kiderült, hogy a ViacomCBS-hez tartozó MTV Hungary zenecsatorna és a Nicktoons gyerekcsatorna adása is „elszállt”. A Media1-nek Szűcs László, a vállalat kommunikációs igazgatója megerősítette, hogy hasonló műszaki problémák vannak, a hiba elhárításán már dolgoznak.

Négy órával később, este 8 után küldött az RTL újabb közleményt arról, hogy 

a technikai hibát elhárították, zavartalan a műsor.

Azt is írják, hogy azóta kiderült: „a kábelek meghibásodását a XI. kerületben kigyulladt kisteherautóból fölcsapó lángok okozták.”

A hiba elhárítása és a teljeskörű adásszolgáltatás helyreállítása több lépcsőben megtörtént, a műsorok zavartalanul élvezhetők a felületeken.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó