13 európai országban szabad teniszezni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tizenhárom európai országban, köztük Magyarországon szabad teniszezni a koronavírus-járvány alatt is.

Az európai szövetség (TE) összegzése szerint Magyarország mellett a skandináv és balti országokban, Fehéroroszországban, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában és a szintén a TE égisze alatt működő Izraelben lehet (megszorításokkal) teniszezni hobbiszinten is.

Ausztriában, Németországban, Lengyelországban és Izlandon megvan már a pályák újranyitásának a dátuma, a többi 33 államban viszont minden teniszközpontnak zárva kell tartania. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér