Rózsaszínnel fújta a nevét a Parlament támfalára hajnalban egy 19 éves lány

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Országgyűlési Őrség munkatársai arról értesítették a rendőröket, hogy egy fiatal nő április 28-án hajnali 2 óra körül egy rózsaszín festékszóróval valamit rajzol a Parlament felső rakparti támfalára. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság járőrei elfogták a helyszínen visszatartott 19 éves budapesti K. Imola Virágot, akit előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök lefoglalták a festékszóró spray-t, és a nővel megfújatták az alkoholszondát, ami pozitív értéket mutatott. Az V. kerületi Rendőrkapitányság K. Imola Virág ellen rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, valamint bírságot kiszabtak ellene a kijárási korlátozás szabályainak megszegése miatt. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!