A miskolci pólósok lemondtak az önkormányzati támogatásról, és felajánlották a járvány kezelésére

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A miskolci önkormányzat még a járvány előtt 25 millió forintot különített el a helyi vízilabdacsapat számára. A Pannergy MVLC játékosai most úgy döntöttek, hogy az eddig át nem utalt 16,3 millió forintról inkább lemondanak, és felajánlják a városnak a koronavírus-helyzet kezelésére, írja a vlv.hu.

Stojanovic Ognjen, a PannErgy-Miskolci VLC játékosa a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntõjében játszott mérkõzésen Miskolcon, a Kemény Dénes uszodában 2019. november 9-énFotó: Vajda János/MTI/MTVA

A járvány most csak egyéni szárazföldi felkészülést tartanak a klubnál, várva a Magyar Vízilabda Szövetség május 11-i döntésére azzal kapcsoltaban, hogy mi lesz a félbehagyott felnőtt és utánpótlás bajnokságokkal. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér