Letartóztatták Szilágyi István fiát apja megölésének gyanújával

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Letartóztatta a bíróság a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint végzett édesapjával, az országosan ismert színésszel - közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel. És bár ők nem nevezték meg, az ismert színész Szilágyi István, aki vasárnap reggel találtak holtan.

A nyomozási bíró egy hónapra rendelte el a legsúlyosabb kényszerintézkedést, amelyet az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell végrehajtani. A végzés nem végleges.

A gyilkossággal gyanúsított 49 éves férfi május 3-án reggel XVII. kerületi otthonában kalapáccsal bántalmazta az édesapját, aki belehalt a sérülésekbe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen elfogta a férfit, akit „a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés” bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Szilágyi István 83 éves volt, nagy szegénységben éltek. Fiát két évvel ezelőtt is elítélték azért, mert bántalmazta apját. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó