Letartóztatták Szilágyi István fiát apja megölésének gyanújával

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Letartóztatta a bíróság a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint végzett édesapjával, az országosan ismert színésszel - közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel. És bár ők nem nevezték meg, az ismert színész Szilágyi István, aki vasárnap reggel találtak holtan.

A nyomozási bíró egy hónapra rendelte el a legsúlyosabb kényszerintézkedést, amelyet az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell végrehajtani. A végzés nem végleges.

A gyilkossággal gyanúsított 49 éves férfi május 3-án reggel XVII. kerületi otthonában kalapáccsal bántalmazta az édesapját, aki belehalt a sérülésekbe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen elfogta a férfit, akit „a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés” bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Szilágyi István 83 éves volt, nagy szegénységben éltek. Fiát két évvel ezelőtt is elítélték azért, mert bántalmazta apját. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó