Lezuhant egy maszkokat szállító repülőgép Szomáliában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Lezuhant egy koronavírus elleni felszereléseket szállító repülőgép, hat ember pedig életét vesztette a fedélzeten, jelentették a szomáliai hatóságok.

Az African Airways légitársasághoz tartozó repülőgép hétfő este elhagyta a fővárost, Mogadishut, majd tett egy rövid megállót Baidoaban, aztán továbbindult Bardale városa felé, amikor eltűnt a radarokról.

A baleset oka egyelőre még nem tisztázott. A hatóságok szerint az elhunytak szomáliai és kenyai állampolgárok voltak. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér