Matematika írásbelikkel folytatódik a maszkos érettségi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Reggel 9-kor matematika írásbelikkel folytatódnak az idei érettségi vizsgák, a hétfőhöz hasonlóan a koronavírus-járvány miatti szigorú biztonsági intézkedések mellett, írja az MTI.

Az Oktatási Hivatal korábbi tájékoztatása szerin matematikából középszinten 65 630-an, emelt szinten 4892-en érettségiznek. A matematika középszintű írásbeli vizsga 180 percig tart.

Arról, hogy élik át az érettségizők ezt a helyzetet, hétfőn videóriportban számoltunk be. Egy teremben legfeljebb tíz diák tartózkodhat, és folyamatos takarítást ígértek az épületekben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó