Átadtak 2 tonna mézet az egészségügyi dolgozóknak

A segitunkegymasnak.hu felhívására reagálva az Országos Magyar Méhészeti Egyesület és az Agrármarketing Centrum 2000 kg mézet ajánlott fel az egészségügyi dolgozóknak.

Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) elnöke (b2) mézet ad át Gyõrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének (j), mellettük Révész Máriusz aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője (j2) és Ondré Péter, az az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (AMC) ügyvezetője (b) az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán, az akciócsoport sajtótájékoztatóján Budapesten, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága udvarán 2020. május 6-án.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője beszél az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Lazán kapcsolódó hír: Magyar kezdeményezésre több mint száz zenész dzsemmel egy közös dalban.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.