Átadtak 2 tonna mézet az egészségügyi dolgozóknak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A segitunkegymasnak.hu felhívására reagálva az Országos Magyar Méhészeti Egyesület és az Agrármarketing Centrum 2000 kg mézet ajánlott fel az egészségügyi dolgozóknak.

Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) elnöke (b2) mézet ad át Gyõrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének (j), mellettük Révész Máriusz aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője (j2) és Ondré Péter, az az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (AMC) ügyvezetője (b) az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán, az akciócsoport sajtótájékoztatóján Budapesten, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága udvarán 2020. május 6-án.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője beszél az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Lazán kapcsolódó hír: Magyar kezdeményezésre több mint száz zenész dzsemmel egy közös dalban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér