Ezek tisztára sültbolondok: Donald Trump legfrissebb twitje a vegytiszta téboly

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miközben a vírus olyan sok mindent átalakított az életünkben, néha bizonyos értelemben megnyugtató megtapasztalni, hogy azért léteznek változatlan dolgok. Például Trump elnök twitjei. Az előbb végigpörgettem a twitteremet, benne az amerikai elnök legfrissebb bejegyzésével, ami a következőképpen hangzik:

"Miért van az, hogy az összes politikai megmondóember és tanácsadó, akiket olyan könnyedén és simán nyomok le, olyan emberek, akik sokkal többet kérnek az ügyfeleiktől, mint amennyit a szolgálataik érnek, annyira totálisan “megtébolyodnak”, amikor az Ön kedvenc elnökéről, rólam esik szó? Ezek az emberek tisztára sültbolondok!"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér