Kollégái szerint öngyilkos lett egy magyar férfi a karantén alá vont óceánjárón

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Holtan találtak kabinjában egy magyar kirándulásszervezőt a Carnival Breeze nevű óceánjáró fedélzetén - írja két nemzetközi hajózási oldal. Mindkét lapnak azt mondták a legénység tagjai, hogy a 29 éves férfi minden jel szerint öngyilkosságot követett el. A hírt a kapitány közölte az utasokkal.

Délelőtt írtunk róla, hogy még mindig több tízezer ember vesztegelhet a hatalmas óceánjárókon, ahonnan az utasokat kiengedték, de a személyzetet még mindig nem, így nekik különösen hosszú bezártságot kell elviselniük, nem egyszer akár fizetés nélkül. 

Carnival BreezeFotó: Wikimedia

A Carnival Corporation hajói is sokáig vesztegeltek egy helyben, de nemrég elindulhattak: a Carnival Breeze a Bahamáktól tartott Anglia felé, hogy elindítson hazafelé 1300, változatos nemzetiségű munkavállalót.

A fedélzeten lévők az egyhangúság mellett a bizonytalan jövő miatti stresszre is panaszkodtak, de a magyar férfin nem látták jelét, hogy a többieknél jobban megviselné a bezártság. 

„A Carnival Breeze magyar munkatársa sajnos öngyilkosságot követett el. A hajón töltött hosszú izoláció után a depresszió keményen sújt le ránk a fedélzeten” - 

mondta egy társa a Crew-Centernek

„Jó csapattag volt és nagyszerű ember” 

- nyilatkozta egy másik kollégája a Cruise Law Newsnak. 

A férfi néhány napon belül találkozhatott volna a családjával, akiket állítólag értesítettek már a tragédiáról. (via Index)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.