Ez a Baranyi-éra első súlyos korrupciós botránya

bűn
2020 május 12., 11:08

„Nálunk a Momentumban az ars poetica, hogy a korrupciónak nincs színe. Lopás lenyúlni a címert és a szlogent és azt publikálni egy nyilvános felületen? Igen. Mint képviselőtársad és mint szavazód arra kérlek , hogy ne csak a »rohadt narancs« eltávolításánál legyél aktív, tisztakezűségedet mindenkor és mindenkivel szemben őrizd meg, ha be akarnák piszkolni”

A fenti szöveget, amit a Kutya Párt tett közzé, Takács Zoltán, a Momentum ifjú ferencvárosi önkormányzati képviselője írta. Annak a pártnak a képviselője, amelyik korábban füstbombákat dobált, utcatáblákat ragasztott át, vagy éppen az ügyészség előtti teret fújt be festékszóróval.

Az újabb ferencvárosi panama középpontjában a IX. kerület címere áll, amit a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke, Ferencváros alpolgármestere, Döme Zsuzsanna elsikkasztott és az alábbiak szerint eltorzítva közzé tett Facebook-oldalukon.

Az MKKP nem először keveredik címerlopási balhéba. Korábban Szentendre címerállatát gyalázták meg. A bárányt kutyára cserélték, ezzel az önkormányzat szerint megsértették a bárány személyiségi jogait, ami miatt Szentendre vezetése pert indított a Kutya Párt ellen. A bíróság ítéletében kimondta, hogy a Kétfarkú Kutya Párt nem sértette meg a szentendrei címerállat, tehát a bárány személyiségi jogait  

link Forrás

A MKKP oldaláról kiderül, hogy a ferencvárosi Momentumhoz utóbb csatlakozott a ferencvárosi Fidesz is, akik a jegyzőhöz és a polgármesterhez fordultak kérdésükkel, amiben azt firtatják, hogy ki adott engedélyt a címer használatára és módosítására.