Németh Szilárd elismerése Mentők Napja alkalmából: 10 rekesz alma

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Személyesen fejezte ki a csepeli mentősöknek köszönetét, tiszteletét és elismerését Németh Szilárd. A honvédelmi minisztérium államtitkára az eseményről alaposan beszámolt Facebook-oldalán, 9 képet és egy videót tett közzé arról, hogy a felsorakoztatott mentősöket 

előbb biztosította arról, hogy a kormányra és a személyesen rá mindig számíthatnak. Majd ezt bizonyítva átadott nekik 10 rekesz almát.

Fotó: Németh Szilárd/Facebook

"Köszönetemet, tiszteletemet és elismerésemet fejezem ki az elmúlt hetek megfeszített munkájáért minden egészségügyi dolgozónak, különösen az ünnepelt mentősöknek és ápolóknak! Bátorságuk, helytállásuk példaértékű," írta a képek mellé.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót