Oroszországban van a második legtöbb koronavírus-fertőzött a világon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

10899 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak az elmúlt 24 órában Oroszországban, így 232243 főre nőtt a megbetegedések száma - írja a Guardian.

Ezzel Oroszország lett a világ második legtöbb koronavírus-fertőzöttet adó országa, az eddigi dobogós Nagy-Britanniát, és egyelőre Spanyolországot is megelőzve a Johns Hopkins Egyetem koronavírus-térképe alapján.  Egyedül az Egyesült Államok előzi Oroszországot, a maga majdnem 1 millió 348 ezer fertőzöttjével

Az oroszországi halálos áldozatok száma 107 fővel 2116 főre nőtt az elmúlt 24 órában.

Az orosz hatóságok egyébként a széles körű tesztelésnek tudják be a napi új fertőzöttek magas számát, azt állítják, már 5,8 millió laboratóriumi koronavírus-tesztet végeztek el országszerte.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér