Megkérdezzük az operatív törzset, mit szólnak hozzá, hogy rémhírterjesztés miatt vittek be egy idős férfit a rendőrök

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerdán 11 órától ismét tájékoztat az operatív törzs, reméljük, választ kaphatunk a következő kérdéseinkre: 

  • Békés megyében hogyan tudott utólag csökkeni a fertőzöttek száma, ha az az adat nem az aktív betegek számát mutatja, hanem az összes olyan emberét, aki az adott térségben valaha elkapta a vírust, függetlenül attól, hogy azóta meggyógyult-e, vagy sem?
  • Mi a véleményük a rémhírterjesztés miatt végrehajtott tegnap hajnali rendőrségi akcióról? Tervezenek-e bocsánatot kérni az idős úrtól, akit a Facebookra írt véleménye miatt elvittek az otthonából? Vele szemben pontosan mi alapján indult egyáltalán az eljárás? Keresik-e a történtek felelősét a rendőrségen belül?

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó