A feketemedve meg akarta enni a négy farkaskölyköt, ám a szülők éppen ekkor értek haza

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A farkasszülők, ha vadászni indulnak, néha teljesen magukra hagyják a kölykeiket. Nagy mázlija volt annak a négy dagadt kisfarkasnak, akik az alant látható, izgalmas videó szereplői, mert az ő szüleik, akik a romantikus v077 és V085 névre hallgatnak,  véletlenül éppen a közelben kolbászoltak, amikor egy éhes feketemedve kiszimatolta őket és éppen rájuk támadt volna. Aki már verekedett, az tudja, hogy a legtöbbször nem a méret számít, hanem az elszántság és hogy ki támad előbb. A motivált farkasszülők itt lendületből rámentek a medvére, aki szembe se mert fordulni velük, úgy menekült el. 

A felvételt a Voyageurs Wolf Project amerikai kutatói rögzítették, akik Minnesota államban, a Voyageurs Nemzeti Parkban vizsgálják és figyelik meg az ott élő farkasokat, illetve zsákmányállataikat, a szarvasokat, jávorszarvasokat és hódokat.

A nem hosszú videót azért is érdemes végignézni, mert a végén látni igazán jól az előmerészkedő kis dagadtakat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér