Meccs közben kért bocsánatot az ellenfelétől a püfölésért a brazil MMA-s

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
  • - Bocs,  Anthony, ez is a munka része.
  • -Mi van?
  • -Bocs. Ez is a munka része.
  • - Ja, mit lehet tenni.

Ez a baráti beszélgetés zajlott le a UFC szerda esti MMA-gálájának fő meccsén a floridai Jacksonville-ben, miközben a félnehézsúlyú Glover Teixeira éppen Anthony Smithet püfölte a földön. A 40 éves Teixeira azért kért elnézést a 31 éves Smithtől, mert úgy megütötte, hogy a negyedik menet után arra panaszkodott, hogy kiesett a foga. A meccset Teixeira nyerte. Sokak szerint annyira egyoldalú volt a meccs, hogy jobb lett volna idő előtt megállítani. 

Az Egyesült Államokban a UFC volt az első nagy sportszervezet, ami a járványhelyzet ellenére múlt szombaton újraindította meccseit. A gálákat egyelőre nézők nélkül, élő közvetítéssel, a sportolók és a személyzet tesztelésével tartják Floridában. (Insider)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!