Meglátták a 3,5 milliárdos hiányt, lemondott a Magyar Tenisz Szövetség elnöksége

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután tudomásukra jutotta a szervezet anyagi helyzete, lemondott a Magyar Tenisz Szövetség elnöksége, kivéve Szűcs Lajos elnököt és Bohács Zsolt alelnököt, írja a Népszava. Bár az öt tag benyújtotta lemondását, tovább kell dolgozniuk, mert egy kormányhatározat kimondja, hogy a veszélyhelyzet és azt követő kilencven nap alatt nem mondhatnak le, ha mégis, folytatniuk kell a feladat ellátását. 

Az MTSZ 3,5 milliárdos hiánnyal küzd jelenleg.

A Népszava úgy tudja, hogy Szűcs Lajos elnök, aki a Fidesz országgyűlési képviselője is, már megkereste levélben az EMMI sportügyekért felelős államtitkárát, hogy segítsen. Szabó Tünde válaszában tételes kimutatást kért számlákkal igazolva, hogy felmérjék a hiány nagyságát és okát. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér