Szívárványszínűre színezi az IKEA a legendás kék szatyrot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Most vasárnap, május 17-én lesz a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap, amire az IKEA egy limitált szériás, dögösen kinéző szatyorrral emlékezik meg. A cég ikonikus kék bevásárlótáskáját a melegszivárvány színeire dizájnolták át. 

Mármint nem mindet, hanem egy ilyen verziót is árulni fognak pár napig, a bevételt pedig olyan programoknak és szervezeteknek adják, melyek krízishelyzetben lévő LMBT+ személyeket támogatnak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér