Zivatarveszély lesz ma az egész országban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat zivatarveszély miatt. Mint írták, napközben eleinte főként az ország északi, északkeleti felén, majd később délnyugaton, délen alakulhatnak ki helyenként zivatarok, melyeket viharos erejű széllökések, esetenként kisebb jégverés is kísérhet.

Magyarország várható időjárása 2020. május 15-én, délutánGrafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Nemcsak a zivatarok miatt lesz ma nyárias az idő. Az OMSZ előrejelzése szerint a Balaton-Északi-középhegység vonaltól északra, így például Budapesten is ugyan legfeljebb csak húsz fok körül alakulhat a hőmérséklet, ettől délre kifejezetten nyárias idő lesz, az ország délkeleti csücskében akár 30 fok is lehet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér