A Facebook megvárásolta a Giphyt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

400 millió dollárért (kb. 131 milliárd forintot) vásárolta fel a Giphyt a Facebook, jelentette be a cég pénteken, és hozzátette, a népszerű, animált képek feltöltésével és megosztásával foglalkozó Giphy az Instagram szolgáltatásait (instasztorik) fogja erősíteni. 

A Facebook azt tervezi, a Giphy által létrehozott animált képes adatbázist közvetlenül is hozzáférhetővé teszi az Instagram-felhasználók számára. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér