Elkészült a halottkém jelentése Kobe Bryant balesetéről

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Elkészült Kobe Bryant kosárlabdázó és nyolc utastársa halálos helikopterbalesetéről készült halottkémi jelentés. A 180 oldalas irat szerint az 50 éves pilóta sem alkoholt, sem drogot nem fogyasztott a baleset előtt.

A január 26-ai, nagy ködben történt baleset okait ugyanakkor még mindig nem sikerült tisztázni teljes körűen. A kosárlabdázóval utazott 13 éves lánya és annak két barátnője is, rokonok és a lányok kosárlabda-edzője.

A baleset miatt Bryant felesége beperelt a helikoptert gyártó céget. A vizsgálatok szerint a pilóta, Ara Zobayan nem kérte le az időjárás-jelentést a repülés megkezdése előtt. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó