Elkészült a halottkém jelentése Kobe Bryant balesetéről

Elkészült Kobe Bryant kosárlabdázó és nyolc utastársa halálos helikopterbalesetéről készült halottkémi jelentés. A 180 oldalas irat szerint az 50 éves pilóta sem alkoholt, sem drogot nem fogyasztott a baleset előtt.

A január 26-ai, nagy ködben történt baleset okait ugyanakkor még mindig nem sikerült tisztázni teljes körűen. A kosárlabdázóval utazott 13 éves lánya és annak két barátnője is, rokonok és a lányok kosárlabda-edzője.

A baleset miatt Bryant felesége beperelt a helikoptert gyártó céget. A vizsgálatok szerint a pilóta, Ara Zobayan nem kérte le az időjárás-jelentést a repülés megkezdése előtt. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó