Koncz Zsuzsa: „A rendőrautó a ház előtt sem újdonság”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Említetted az előbb a rémhírterjesztésért lefogott vidéki férfi esetét... Volt már ilyen. (...) a rendőrautó a ház előtt sem újdonság, ezeket láttuk már, és ezek mind pontosan ugyanolyanok, amilyeneket annak idején távolról figyeltünk, és némelyikükről megjegyzések is születtek dalokban” - fogalmazott Koncz Zsuzsa popdalénekes a Hírklikknek adott interjúban.

Az előadó arról mesélt, hány koncertjét kellett lemondania a járványhelyzet miatt, majd arra terelődött a szó, a járványhelyzeten túl számára túl sok minden ismerős manapság a Kádár-korszakból, például az a jelenség, hogy valakinek a háza előtt rendőrautó áll meg a nézetei miatt.

Az elmúlt héten - a rendszerváltás után szinte teljesen példátlan módon - a magyar rendőrség két esetben is eljárt rémhírterjesztés miatt magánszemélyek ellen, amiért véleményüket fogalmazták meg a Facebookon. (Hírklikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó