Nagyvárosi budapestiek lepték el a belvárosi rakpartot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem sokkal azután, hogy „Karácsony” Gergely budapesti főpolgár„mester” kiadta az aljas parancsot, és rendőri erővel szorította ki az autósokat, ványadt testű nagyvárosiak foglalták el az alsó rakpartot.

Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A kietlen betonszakaszon azóta fel-le mennek ezek az emberek, mintha ez bármi értelmet adhatna kiüresedett életüknek. Többen arról számoltak be: amíg itt korzóznak, áthívták családjukba frissen beházasodott, gyakorlati gondolkodású rokonukat, hogy szerelje össze a nyunyókát még vacsora előtt. 

A tömegben szemüvegeseket is lehetett látni.

Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A tobzódás vasárnap estig tart az ötödik kerületi partszakaszon, ahonnan egyébként nem látszanak az ország problémái.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó