Ott volt a dudálós tüntetésen, kitartott egy uniós zászlót a kocsiból, 150 ezerre büntették

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

150 ezer forintra büntették Szél Bernadett egyik munkatársát, aki a képviselő autójában ülve részt vett a május 4-i, Clark Ádám téri dudálós tüntetésen. Az indoklás szerint ezzel megsértette a kijárási korlátozást, ráadásul egy uniós zászlót is kitartott az ablakon:

„a Budapest I. kerület Clark Ádám téren a körforgalomba hajtottak és több kört megtettek, valamint a gépjármű tetőablakán kitartottak egy Európai Uniós zászlót, mely cselekménnyel (Szél utastársa) szabálysértést követett el"- áll a dokumentumban, amit Szél tett közzé az oldalán.

Ezen a héten már negyedszer tartottak tiltakozást a Lánchídnál, a dudálás helyett most már leginkább hangos zenével tüntettek. Hogy pontosan miért, arról a szervezők részletesen beszéltek hétfőn megjelent interjúnkban. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó